radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Esports L’Amateur cau contra el Campdevànol

L’Amateur cau contra el Campdevànol

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 498 0

pilota-futbolAquest no ha sigut un bon cap de setmana pels equips de futbol del municipi. Cap ha aconseguit la victòria.

Pel que fa  l’Amateur han perdut contra el Campdevànol 3 a 1. Els del Ripollès, i últims a la classificació, obrien marcador en el partit disputat al seu propi camp. La primera part es tancava 1 a 0 desfavorable pels palafollencs. Els del Campdevànol feien al 2n i no ha sigut fins al minut 78 quan els de José Cáceres aconseguien que entrés a porteria el seu primer i únic gol. Tot i això, el Campdevànol marcava distàncies amb el 3 a 1 a punt del xiulet final de l’àrbitre.

No sumen cap punt però es mantenen 8ens. Després de les dues últimes victòries seguides contra el Bescanó i el Cassà, cinquè i 4t a la taula, en l’últim partit el Campdevànol, 15è i últim, s’ha imposat. El proper partit s’enfrontaran també en camp contrari contra el Bosc de Tosca.

Tampoc ha sigut un bon cap de setmana pel Palafolls B, que han perdut per golejada contra el Sils 0 a 4. Els selvatans s’avançaven al minut 47, el primer d’un ball de gols que culminarien amb el 4t i últim al minut 89. El segon equip del Palafolls es manté 6è amb 37 punts i el proper partit el disputaran contra el líder, La Batllòria.

Respecte el Juvenil A, ha caigut contra el Sils, primer de la seva categoria 4 a 2. Tot i que el Palafolls encetava marcador al minut 4 i els de la Selva empataven a 1 un quart d’hora després del xiulet inicial. Els palafollencs feien el de l’1 a 2 poc després però el Sils es va acabar imposant: primer empataven a 2, i finalment aconseguien el 4t i últim al minut 61.

El Palafolls es manté onzè i aquest cap de setmana s’enfrontaran amb l’Arbucienca.

Per últim, el Juvenil B ha perdut contra el Pals Atlètic 3 a 2. Continuen penúltims i el proper partit el disputaran al Palastàdium contra el Farners.