radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura L’Ajuntament edita 600 unitats d’ “Obre la finestra”

L’Ajuntament edita 600 unitats d’ “Obre la finestra”

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 626 0
"Obre la finestra" de Marina Cabrera i Mar Selvaggi

“Obre la finestra” de Marina Cabrera i Mar Selvaggi

L’ estudi sobre l’entorn natural de Palafolls fa un recorregut al voltant de la muntanya del Castell. El llibre, Premi de Treballs de Recerca 2016, ja es pot passar a recollir gratuïtament a l’edifici consistorial.

L’exemplar, obra de les palafollenques Marina Cabrera i Mar Selvaggi, és una adaptació del treball original en format llibre. De fet, el treball d’adaptació ha retirat les parts més tècniques, però sense perdre l’essència de l’estudi amb l’objectiu de fer-ne més amena la lectura. Són declaracions de Marina Cabrera, una de les autores.

“Obre la finestra” es divideix en un part més teòrica sobre els beneficis de la naturalesa sobre les persones i d’una altra ofereix un recorregut per la muntanya del castell on s’exposa la flora i la fauna que s’hi pot trobar. Ho explica Mar Selvaggi, coautora del treball.

La presentació s’ha fet aquest dissabte, dins de la programació de Sant Jordi, a la Biblioteca Enric Miralles. El document, editat per l’Ajuntament, és el tercer treball de recerca convertit en llibre. El primer va ser el del 2014 “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls”, de Marina Ayala i Jessica Tresserras i el premiat el 2015, i editat l’any següent, d’Aleix Freixa “Agricultura a Palafolls, abans i Ara”.

Des d’aquest dilluns ja es pot recollir gratuïtament un dels 600 exemplars d’”Obre la Finestra”. A més, del llibre – regal d’aquest Nadal, “Cases amb eixida i hort” de Xavier Salicrú, se n’ha fet una segona tirada especial de 150 unitats, que també es pot recollir a l’Ajuntament.

Presentació del llibre "Obre la finestra"

Presentació del llibre “Obre la finestra”