radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Cultura Calella acomiada el Festimatge 2017

Calella acomiada el Festimatge 2017

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 722 0

baixa (2)El XIIè Festival de la Imatge de Calella (Festimatge) arriba a la recta final aquest cap de setmana. Es va inaugurar el passat 1 d’abril amb un total de 23 exposicions de fotografia, 110 curtmetratges, 3 tallers de fotografia, 2 sortides fotogràfiques i culturals i diverses presentacions.

Precisament aquest cap de setmana s’han concentrat les activitats de la 44 Trobada Internacional de Cinema 9,5. El divendres s’ha projectat el film “Graffiti” de Lluís Quílez, finalista dels Premis Gaudí i Goya i pre-seleccionat als Óscar.

El dissabte s’ha organitzat l’última taller de “Fotografia creativa i fotografia d’autor” i la cloenda d’aquest diumenge ha consistit en l’entrega dels Premis d’Honor dels Trofeus torretes de Fotografia i Curtmetratges. Un acte encapçalat pel President de FotoFilm Calella, Xavier Rigola, i l’alcaldessa, Montserrat Candini.

El Festimatge és l’únic a tot el món que uneix cinema i fotografia en un mateix festival i amb una durada de gairebé un mes, durant el qual hi ha diverses activitats relacionades amb la imatge.

De fet, uneix tres certàmens que abans se celebraven per separat: La Trobada Internacional de 9,5mm, que enguany arriba a la 44a edició, el Trofeu Torretes de Fotografia, amb 41 anys de vida i el de Curtmetratges, que s’han fet en els últims 23 anys.

El Festimatge d’enguany és la dotzena edició.