radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política El govern de Malgrat es planteja denunciar l’ACA per no urbanitzar la Riera

El govern de Malgrat es planteja denunciar l’ACA per no urbanitzar la Riera

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 716 0
Desembocadura de la Riera. Google Maps

Desembocadura de la Riera. Google Maps

El govern  malgratenc es va reunir el passat 5 d’abril amb l’Agència Catalana de l’Aigua per demanar que s’executessin les obres del tram  final de la desembocadura de la Riera de Palafolls a Malgrat, situat al final de l’avinguda Verge de Montserrat i amb el Passeig Marítim.

Segons ha avançat el digital El Malgratenc, l’assumpte podria acabar als jutjats. La portaveu del govern, Neus Serra (PDECAT), manté que ja estan elaborant un estudi jurídic per què en cas que l’ens competent no iniciés les obres, no descarten denunciar l’ACA i dur l’ incompliment del conveni als jutjats.

L’acord de col·laboració entre les dues administracions es va signar el 2009 i en el document s’acordaven diverses actuacions en la xarxa d’aigua,  una d’elles relacionada amb la desembocadura de la Riera. El govern ha tret ara el projecte del calaix, valorat en 2 milions d’euros, una actuació que Serra qualifica de “prioritària”.

Quan hi ha episodis de pluja i llevantades la zona s’inunda i el pas és impossible. Consideren que aquesta problemàtica s’ha de resoldre per poder continuar les obres del Passeig Marítim. Al respecte, apunta que la intenció del govern és finalitzar la primera fase de la remodelació abans de 2 anys.

De moment, l’ACA no ha fet declaracions.