radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura Sant Jordi comença divendres a Palafolls

Sant Jordi comença divendres a Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 692 0

rosa-sant-jordiLa celebració de la diada del llibre i la rosa cau, enguany, en diumenge, pel que els centres escolars han avançat a aquest divendres les activitats per commemorar la diada amb diverses activitats culturals.

 Precisament demà es commemoren 100 anys del naixement de l’autor Josep Palau i Fabre, pel que els alumnes de l’Institut Font del Ferro llegiran un recull poètic de l’escriptor català.

Les Ferreries demà al matí reparteix els premis dels diversos concursos que ha organitzat: dibuix, còmics i literari. A la tarda organitza l’” Apadrinament lector”, on uneix alumnes de cicle superior amb els de cicle inicial en una activitat que busca promocionar la lectura. Els nens de cinquè i sisè faran de padrins dels de 1r  i segon i llegiran contes conjuntament.

 

També a la tarda, però a Mas Prats, es fa una fira oberta a la població amb l’objectiu de recaptar diners pels alumnes de 6è. A més, en el mateix recinte de l’escola, la llar d’infants Palafollets organitza un espectacle infantil.

Dissabte es presenta el treball de recerca convertit en llibre premiat l’any passat sota el títol “Obre la finestra”.

I ja el diumenge, Sant Jordi, la plaça del Fòrum Palatiolo s’omplirà de roses i llibres que vendran diversos establiments, entitats, associacions i també escoles.