radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat El casal d’estiu busca una 30a de monitors

El casal d’estiu busca una 30a de monitors

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 530 0

baixa (1)L’oferta s’obre anualment i en els últims 3 anys s’ha mantingut inalterable. Des del 2015 fins enguany l’Ajuntament ha seleccionat una 30a de monitors que s’encarreguin del casal d’estiu.

L’oferta d’aquesta edició s’ha d’adaptar a la nova normativa per a les activitats de lleure,que augmenta el ràtio de monitors amb títol per cada grup d’alumnes: en el cas de menors de 3 anys es requereix un dirigent titulat per cada 8 participant i en els grups de fins a 10 nens menors de 16 anys n’hi haurà d’haver 2, per evitar que davant qualsevol incidència el grup es quedi sol.

L’Ajuntament manté que l’oferta pot variar depenent dels inscrits al casal, però de moment es busca 4 monitors a jornada completa i 8 a mitja jornada durant els mesos de juliol i agost. D’altra banda, el major volum de monitors és pel juliol: se’n busquen 18 a temps parcial, ja que és quan s’hi inscriuen més nens.

L’oferta es completarà amb la incorporació d’un vetllador a jornada completa per tots 2 mesos, i també un director d’activitats de lleure de juny a setembre, a jornada completa, per tal que planifiqui i coordini el Casal d’Estiu.

L’oferta laboral està disponible fins el proper 1 de maig i els participants hauran de superar una prova teòrica, pràctica i una entrevista personal. Les sol·licituds s’han de presentar al registre general de l’Ajuntament.