radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Esports La Figuerassa tindrà nova pista d’atletisme

La Figuerassa tindrà nova pista d’atletisme

Esports Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 552 0

S’inclou en el pressupost municipal del 2017 i comptarà amb una subvenció de la Diputació de 75 mil euros i 33 mil de recursos municipals. En total 108 mil euros que es destinaran a la il·luminació de l’espai, la construcció de la pista i l’enjardinament de l’interior.  Josep Rueda és regidor d’urbanisme.

Zona esportiva de la Figuerassa

Zona esportiva de la Figuerassa

La previsió és que en una segona fase d’obres s’habiliti l’interior per en un futur destinar-lo a altres pràctiques esportives. Habitualment, el centre de les pistes d’atletisme s’aprofita per salt de perxa o llançament de javelina. A més, també es preveu la construcció d’un mòdul prefabricat per guardar-hi les tanques de la pista i millorar-ne la conservació.

La construcció està condicionada per la meteorologia.  El tartà s’ha d’instal·lar amb temperatures moderades, pel que s’han d’evitar gelades però també la calor de l’estiu. La previsió de l’Ajuntament és que comenci a principis de tardor d’enguany, sinó s’hauria d’ajornar un any.

Des del Club d’Atletisme en fan una valoració positiva, ara entrenen a la Figuerassa, però quan plou s’han de suspendre perquè es torna impracticable. A més, apunten que unes bones instal·lacions els permetrà també ampliar els esportistes.  Són declaracions de Jordi Fitó, membre del Club.

Actualment, el Club d’Atletisme de Palafolls compta amb 35 atletes.