radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Economia El 1r Market Manualitats assenta les bases d’una futura fira anual

El 1r Market Manualitats assenta les bases d’una futura fira anual

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 567 0
1r Market Manualitats Palafolls. Aj. Palafolls

1r Market Manualitats Palafolls. Aj. Palafolls

L’esdeveniment d’aquest dissabte que ha coincidit amb la Festa Petita del municipi ha reunit a un total de 17 parades de manualitats que a més incloïen un espai de taller on ensenyaven a fer els objectes que venien.

La majoria dels estands eren de Palafolls, només 3 es van desplaçar d’altres municipis. Des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, el seu president Francesc Tresserras, en fa una bona valoració. Tresserras reivindica les diferències entre la fira d’artesania i la d’aquest cap de setmana passat i manté que el volum de parades, una quinzena, ha permès la incorporació dels tallers.

L’oferta ha sigut variada, des de parades de ceràmica, llana, sabons i infusions, entre d’altres. El temps va acompanyar gairebé durant tot el dia, a excepció de cap a mitja tarda, quan el cel amenaçava amb pluja i l’organització va decidir desmuntar les parades abans d’hora. La fira estava destinada a nens i nenes i a un públic adult, pel que Tresserras apunta que de cara a una segona Fira de Manualitats es plantejarien fer-la un cap de setmana que no fos festiu.

El primer Market Manualitats podria ser la pedra d’una fira anual, apunten des de l’ACEP, que com totes les que organitzen busca potenciar el comerç local i de proximitat. La del dissabte passat ha donat el tret de sortida al calendari de fires de l’associació: el cap de setmana que ve arriba la Medieval, el 7 de maig la Segona Fira del Comerç i el 20 de maig les “8 hores saludables”.