radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura “El Rusc” celebrarà 40 anys amb una actuació solidària de Gospel Viu

“El Rusc” celebrarà 40 anys amb una actuació solidària de Gospel Viu

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 772 0

 

Assistents de El Rusc. Font. elrusc.cat

Assistents de El Rusc. Font. elrusc.cat

L’entitat sense ànim de lucre la va fundar l’any 1977 el doctor Joan Pujol que actualment compta amb tres Llars-Residència per a 25 persones i un Centre Ocupacional per a 30 ubicats a Tordera.

En motiu del 40è aniversari han organitzat diverses activitats. La primera és el proper dimarts 18 d’abril amb una sortida a Montserrat. Aquesta activitat donarà el tret sortida al ventall d’actes que han programat per tot el 2017 i també algun que s’allargarà fins l’any que ve.

D’altra banda el grup palafollenc Gospel Viu oferirà un concert solidari al Teatre Clavé de Tordera, el proper 16 de juliol. Pere Domènech, director de El Rusc, en destaca aquesta col·laboració.

La celebració d’aquestes 4 dècades d’història té un doble objectiu, no només la de festejar el recorregut sinó també que es tracta d’una oportunitat de retrobament entre tots aquells que han passat per les instal·lacions de El Rusc i també una manera d’agrair la col·laboració de les entitats i l’Ajuntament.

D’entre les nombroses activitats, també organitzaran la 3a setmana dels discapacitats amb una exposició fotogràfica que farà un repàs al recorregut de l’entitat, una jornada de bàsquet i una trobada d’assistents.

El Rusc s’autodefineix “com una comunitat per acollir i oferir una llar digna” a persones amb discapacitat intel·lectual.

el rusc