radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura Malgrat tornarà a promocionar el Mercat amb música i tapes 

Malgrat tornarà a promocionar el Mercat amb música i tapes 

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

 

La setmana que ve, el dissabte 22 d’abril, Malgrat Turisme tornarà a promocionar el Mercat Municipal amb la que serà la 3a edició del Music & Tapes. Hi participaran 6 parades i 2 establiments de restauració del poble que oferiran tapes entre 1 i 3 euros.

Fa un any des que es va fer el primer esdeveniment. La proposta naixia pensada per fer-ne dues edicions: una coincidint amb la primavera i una altra a la tardor. La de la setmana que ve serà la primera del 2017, però se’n programarà un altre d’aquí sis mesos amb la finalitat de donar a conèixer l’oferta del Mercat. Ester Martínez és regidora de Turisme de Malgrat.

En un ambient festiu es busca donar a conèixer els productes del mercat amb un esdeveniment que uneix música en directe i gastronomia. Des de l’Ajuntament, es manté que aquest 3r Music & Tapes és el resultat de la bona acollida de públic de les dues anteriors edicions.

Hi participen fins a 8 establiments: 6 són parades del Mercat oferiran tapes dels productes en què estan especialitzats i 2 restaurants. Però també hi haurà oferta musical amb dues formacions, una d’elles dins del festival MalgrART.

Les actuacions es faran al Mercat Municipal i s’habilitaran cadires a les Peixateries Velles per degustar les tapes, que en l’edició del proper 22 d’abril obrirà a les 19h.

agenda mercat tapes abril 17