radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Economia PLF escalfa motors pel 1r Market Manualitats

PLF escalfa motors pel 1r Market Manualitats

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1207 0
Moment de la fira d'ahir. Foto: Francesc Treserras

Foto: Francesc Treserras

La nova fira s’estrenarà aquest dissabte a la plaça de Poppi, coincidint amb la festa petita del municipi. Promoguda per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, compta, de moment, amb la participació d’una quinzena de paradistes que vendran tot tipus de manualitats, però que a més comptaran amb un espai de taller on el públic podrà aprendre a fer les manualitats que es venen.  Francesc Tresserras és el president de l’ACEP.

La iniciativa, com totes les fires i esdeveniments que organitza l’Associació, busca potenciar el comerç local i de proximitat del municipi amb la voluntat que amb el reclam de l’esdeveniment les persones de l’entorn coneguin l’oferta de Palafolls. Ja feia dos anys que l’Associació perseguia la materialització de la fira,que mantenen que serà diferent de la d’artesania.

Durant tot el dia, a la plaça de Poppi s’omplirà de manualitats i tallers. Aquest últim amb un cost d’entre 5 i 2 euros, una manera d’engrescar tant petits com grans en el món de les manualitats i que després es podran endur l’objecte que hagin creat.

Tresserras manté que repetir-la o no dependrà de com es desenvolupi l’esdeveniment i l’acollida que tingui. A més, l’últim cap de setmana d’abril hi haurà una altra edició de la fira Medieval i pel 7 de maig es preveu la segona fira del comerç.