Salut avisa d’estafes a les portes dels CAP

Actual CAP de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
CAP de Palafolls
CAP de Palafolls

Fa uns dies, les xarxes socials alertaven de la presència de comercials que realitzaven enquestes als pacients a les portes dels CAP de la zona, a qui se’ls demanava el número de telèfon i el domicili. Els estafadors es fan passar per professionals de l’Institut Català de la Salut i després es posen en contacte amb ells per vendre’ls productes o tractaments.

El Departament de Salut ha avisat d’aquestes noves estafes a les portes dels Centres d’Atenció Primària, que fan enquestes sense permís i que després intenten vendre als pacients productes relacionats amb les seves malalties.

Al respecte, Salut ha editat cartells que adverteixen de la nova estafa, on recorda que els professionals sanitaris “no fan enquestes per telèfon ni a domicili ni a la porta del CAP”.

L’Institut Català de Salut manté la dificultat de demostrar aquests frau, ja que les trucades no estan gravades. L’ICS avisa que si algú rep una truca o la visita de persones que s’identifiquin com a personal sanitari que els ofereixi fer-los una enquesta o vendre’ls productes, truqui al 112.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics