radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Esports El Palafolls encadena una altra victòria

El Palafolls encadena una altra victòria

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 518 0

L’amateur ha guanyat el partit disputat al Palastàdium aquest cap de setmana contra el Cassà. Els de Palafolls s’avançaven al marcador al minut 33 amb un gol de Francesc Massegú, aprofitant la primera ocasió que se’ls presentava. Els de casa començaven imprecisos, però es van acabar imposant als gironins, que són quarts. El Cassà va caure davant els palafollencs després de 8 victòries seguides i un empat la setmana passada. L’entrenador del Palafolls, José Cáceres, es mostra satisfet.

La segona part Jonathan Rodríguez aconseguia el segon al minut 56. A només 10 minuts del xiulet final el Cassà reaccionava i feia el del 2 a 1, però el Palafolls  aconseguia mantenir el resultat.

Encadenen una altra victòria amb la que sumen 3 punts, pugen fins la 8ena posició i s’asseguren la permanència. Aquest cap de setmana no hi haurà partits, el proper serà el dissabte 22 i s’enfrontaran contra el Campdevànol, que és últim.

Pel que fa al Palafolls B, han perdut contra el Sant Hilari 3 a 2. Obrien marcador els de la Selva. Els palafollencs els trepitjaven els talons: Jaume Parera feia el de l’empat a 1, perquè després el Sant Hilari es tornés a avançar. El Palafolls no es va quedar indiferent i Álvaro Rivas aconseguia el de l’empat a 2 al minut 70. Finalment, el partit es decidia als últims minuts, després del 3r gol dels selvatans que deixaven el resultat final en 3 a 2 desfavorable pels palafollencs. No sumen cap punt i baixen fins la sisena posició. El proper partit serà contra el Sils – La Selva.

 

El partit del Juvenil A contra el Lloret s’ha aplaçat. Respecte el Juvenil B, ha perdut per golejada (0-6) contra el Begur i són penúltims. El següent serà contra el Pals Atlètic.