radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home General Els Maduixots actuaran per primera vegada fora de Catalunya

Els Maduixots actuaran per primera vegada fora de Catalunya

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 964 0
Pineda de Mar. Calendari dels castellers Maduixots pel 2017 amb indrets del parc natural Montnegre-Corredor  Foto: CASTELLERS DE L'ALT MARESME

Pineda de Mar. Calendari dels castellers Maduixots pel 2017 amb indrets del parc natural Montnegre-Corredor
Foto: CASTELLERS DE L’ALT MARESME

Aquest cap de setmana els Castellers de l’Alt Maresme s’han desplaçat a Andorra la Vella per celebrar el segon aniversari de la colla andorrana.

La diada castellera és avui, però els Maduixots han aprofitat la trobada per desplaçar-se al país veí el dissabte per realitzar diverses activitats amb l’objectiu d’enfortir el grup. Es tracta d’un intercanvi amb el compromís i la previsió que l’any que ve els Castellers d’Andorra es desplacin fins al Maresme. S’hi desplacen un centenar de castellers. Marc Ruiz és el president dels Castellers de l’Alt Maresme.

La temporada pels Maduixots va començar el passat 19 de març a Mollet, on van completar un castell de 7, el 4d7. Portar castells de 7 a totes les places és un dels reptes que s’ha plantejat la colla per aquest any. Un cop hagin tornat d’Andorra, la propera cita és el 22 d’abril a Guissona. A més, enguany celebren el seu tercer aniversari i ho faran amb una jornada castellera a Pineda.

Els Castellers de l’Alt Maresme van obrir els seus assajos durant tot el mes de febrer i finalment s’ha traduït en una dotzena d’incorporacions. Tot i això, el seu president recorda que els interessats s’hi poden adherir en qualsevol moment de l’any.