radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat El viatge a Stegna penja el cartell de complet

El viatge a Stegna penja el cartell de complet

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 352 0

 

La comissió d’agermanament organitza per aquest estiu un viatge a Stegna, el poble de Polònia agermanat amb Palafolls.   Les inscripcions es van obrir la setmana passada i ràpidament han omplert la cinquantena de places disponibles.

Concretament s’hi ha apuntat 52 persones i n’hi ha en llista d’espera. Les places són limitades perquè corresponen a l’aforament de l’autocar de les sortides que es faran a Polònia. Des de la comissió d’agermanament, Jesús Machín, es contempla que hi pugui haver alguna baixa i seria aleshores quan entrarien per ordre les persones de la llista d’espera.La causa: els bitllets d’avió poden variar de preu i excedir del pressupost d’alguns inscrits.

La sortida es recupera després d’uns anys sense fer-se i enguany s’ha canviat pel viatge a Poppi, Itàlia.Se sortirà el 13 de juliol en avió des de Girona i es tornarà el 21. Durant aquests 8 dies, dos més del que s’havia previst inicialment, l’estada es repartirà entre Stegna, Crackòvia i Varsòvia.

La Comissió d’Agermanament esperava bona acollida del viatge, però s’han mostrat sorpresos per haver arribat al límit de 50 persones. Inicialment se n’esperava una quarantena. El viatge i les activitats les gestiona la Comissió de Stegna.

El viatge es farà en avió i, un cop a Polònia, els desplaçaments es faran en autocar pel que el nombre de places disponibles per aquest viatge és de 50.