radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Societat Els legionaris repeteixen a PLF

Els legionaris repeteixen a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 539 0

confrariaJa ho havia avançat aquesta emissora, després que fonts properes als legionaris confirmessin que el Dijous Sant desfilarien pels carrers de Palafolls. Ara, ha sigut la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria la que ho ha fet públic. En el cartell emès a les xarxes socials, l’entitat inclou la participació del Crist de la Bona Mort juntament amb la Germandat de Cavallers Legionaris de Barcelona.

La processó del proper Dijous Sant sortirà a les 19.30h des de la capella del barri de Sant Lluís al Carrer Sant Joan, , baixarà per l’Avinguda del Mar fins arribar a la Plaça de la Constitució, allà girarà a l’esquerra fins l’avinguda Ítaca i s’enfilarà per carrer Sant Miquel.

Finalment la Confraria manté la ubicació del barri de Sant Lluís i un any més torna a convidar als exlegionaris.

Ja l’any passat el bisbat va prohibir obrir les Esglésies i aquest any el mossèn de Palafolls ha tornat a denegar la petició de sortir de l’interior per considerar-ho una entitat amb estatuts civils i no eclesiàstics.

De moment, l’Ajuntament no ha rebut cap comunicat oficial de la Confraria informant de la participació dels legionaris.