radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat La cervesa del Montnegre, present al Beer Festival

La cervesa del Montnegre, present al Beer Festival

COMPARTEIX-HO
, / 395 0
Beer Festival. Time Out

Beer Festival. Time Out

La marca encara no ha celebrat l’any de vida i des del divendres ha participat a un dels festivals cervesers més importants del sud d’Europa, el Barcelona Beer Festival. Ho ha fet amb la seva primera creació: Ermitana.

L’Ermitana de La Montnegre s’ha pogut beure des del divendres fins avui diumenge al recinte de la Farga de l’Hospitalet de Llobregat. La cervesa artesana va néixer entre Calella i Canet el maig del 2016, creada per tres apassionats del món cerveser artesanal.

L’Ermitana és una American Pale Ale (APA) amb un 5,8% de graduació. Segons els creadors “lleugerament llupolada, amb notes cítriques i de fruita tropical i un toc de crosta de pa”.

Es destinen 20 ct per cada ampolla venuda a la reconstrucció de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda, al massís del Montnegre i que rehabiliten els Amics Escoltes del Montnegre.

El Barcelona Beer Festival ha esdevingut el punt de trobada de tot el sector de la cervesa artesana del país. Hi ha més de 100 tiradors en una barra on han rotat les més de 450 cerveses presents, nacionals i internacionals.