radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Esports El Taekwondo palafollenc s’enduu una plata del campionat infantil de Catalunya

El Taekwondo palafollenc s’enduu una plata del campionat infantil de Catalunya

COMPARTEIX-HO
, / 466 0
Campionat infantil de Taekwondo. Júlia Martínez

Campionat infantil de Taekwondo. Júlia Martínez

Aquest cap de setmana passat l’equip de Taekwondo de Palafolls ha participat al campionat de Catalunya infanti de competició i hi van participar 5 alumnes de l’escola. La competició es va fer a Barcelona i del club del municipi hi van participar tres esportistes de Palafolls i dos més de Tordera.

La palafollenca Estel Garcia, d’entre 7 i 8 anys, va quedar subcampiona de la categoria en la que competia (femenina d’entre 23 i 25 quilos) i es va endur la medalla de plata. Òscar Bazan, d’entre 13 i 14 anys, va aconseguir la tercera posició en la seva categoria de 49 – 59 quilos,i, segons informa el club de Judo de Palafolls, l’Ayla Solis va quedar 3a de la seva categoria (28 a 31 quilos).

Els dos participants de Tordera, Marc i Alex, van quedar quarts en les seves respectives competicions.