radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports Esportistes palafollencs, al campionat estatal de boxa tailandesa

Esportistes palafollencs, al campionat estatal de boxa tailandesa

COMPARTEIX-HO
, / 692 0

Conegut també com a Muay Thai és un esport de combat originari de Tailàndia. La boxa tailandesa ha influït en el naixement del kick-boxing, però  compten amb algunes diferències. Gairebé cada moviment de boxa tailandesa usa el cos sencer, tot girant el maluc a cada puntada i a cada cop de puny. Aquest cap de setmana a Màlaga s’ha celebrat el campionat espanyol de Muay Thai. De Palafolls hi ha participat 4 esportistes i una noia que ha fet una exhibició de combat. Miguel Ángel Rueda és l’entrenador.

Hi ha diverses categories dins del campionat amateur. En el cas dels palafollencs, tres han competit en Classe C i un en la B.  La diferència són els combats que es poden disputar. En la C són de 0 a 10 combats, la B de 10 a 20 i la A, la professional.

Participar en un campionat nacional els serveix per adquirir experiència i perfeccionar la tècnica de la boxa tailandesa.

cache_2469313913