radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Societat Els carrers de Santa Maria es queden a les fosques

Els carrers de Santa Maria es queden a les fosques

COMPARTEIX-HO
, / 422 0

L’enllumenat públic del barri de Santa Maria ha viscut diverses interrupcions en els últims dies. Segons l’Ajuntament se n’han produït dues: una el 6 de març i l’altre aquest dilluns 13. Totes dues asseguren d’uns 15 minuts de durada i produïdes en el moment d’encesa dels fanals.

La regidoria d’obres assegura que es tracta d’una averia amb el cablejat general que ara ja està resolta de manera provisional. Segons el consistori Santa Maria s’ha quedat a les fosques pocs minuts coincidint amb l’encesa de l’enllumenat públic, similar a quan salten els ploms dels habitatges.

La brigada municipal ja ha detectat el punt de l’averia del cablejat soterrat.  L’han resolt provisionalment i la setmana que ve substituiran les peces per unes de definitives amb les que s’hauria d’evitar que es produïssin més interrupcions.

Les xarxes socials han recollit les queixes de diversos palafollencs cap a les interrupcions en l’enllumenat.