radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Política Joventut de Malgrat ajornarà el nou Pla Local

Joventut de Malgrat ajornarà el nou Pla Local

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1032 0
Aj. Malgrat

Aj. Malgrat

El document tenia vigència fins l’any passat. S’havia renovat el 2012 per assolir una major participació de la població en les entitats i al mes de gener  es va obrir una enquesta per recollir les opinions dels joves del municipi.

En el ple de demà es preveu que es prorrogui la vigència de l’antic pla durant tot l’any mentre es redacta el nou document que l’ha de substituir. El motiu, apunta el regidor de Joventut, Ricard Núñez, és poder optar a subvencions, que sense un Pla en vigor no és possible.

La Diputació, segons Núñez, ha atorgat una subvenció per fer la diagnosi prèvia de la situació de Malgrat en temes de Joventut. Un cop feta, es calcula que la redacció del Pla s’iniciarà a finals d’estiu i es preveu que es pugui aprovar a principis de l’any vinent.

El Pla Local que es prorrogarà incloïa diverses polítiques de participació i cohesió social, el servei del Centre Cívic, amb diverses activitats i tallers, activitats de sensibilització contra la violència de gènere i a favor de la pau i també la prevenció de relacions d’abús entre d’altres. A més, també es contemplava la prevenció del consum de tabac, alcohol i malaltes de transmissió sexual.