radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Relleu en el lideratge del PSC després de 9 anys amb Josep Rueda  
, / 1171 0 0

Relleu en el lideratge del PSC després de 9 anys amb Josep Rueda  

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política Relleu en el lideratge del PSC després de 9 anys amb Josep Rueda  

El cap de setmana passat el PSC del municipi ha celebrat el congrés amb el que s’ha renovat la cúpula local. Després de 9 al capdavant dels socialistes a Palafolls com a Primer Secretari, Josep Rueda ha cedit la cadira a David Delgado.

Entre altres objectius, segons la formació, el congrés es va convocar per l’elecció de la direcció del partit a nivell municipal, després dels congrés autonòmic i el del Maresme que es va realitzar ara fa un mes.

A Palafolls, s’ha renovat més del 50% de l’executiva, així el Primer Secretari fins ara Josep Rueda, ha cedit el testimoni a David Delgado, militant de l’agrupació i col·laborador de diverses entitats municipals. L’objectiu, asseguren fonts socialistes, és la renovació de la cúpula local.

La resta de components de l’executiva municipal la composen: la Dolors Agüera, l’Ester Torrent i com a vocal en Rafael Cubarsí. Respecte a la representació dels socialistes a nivell comarcal, han estat anomenats Consellers de Federació : en David Delgado (membre nat), en Beni Fernàndez i la Dolors Agüera. Josep Rueda serà vocal de l’executiva.

La nova executiva convocarà a tots els socialistes palafollencs en el termini màxim de 30 dies, per presentar els seus objectius i  seu pla de treball per aquesta nova etapa que tot just comença.

Rueda ha presidit la formació socialista al municipi des del 2008, i ara, 9 anys després, deixa d’encapçalar el partit palafollenc. El 2014 es va presentar com a primer secretari del PSC, finalment no va recollir els avals necessaris, amb el que Miquel Iceta es convertia en l’únic candidat a optar a la primera secretaria socialista a nivell català.