radiopalafolls.cat


play

Ara fem

SendesDivendres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-18:00
Victòria palafollenca contra l’Aro
, / 451 0 0

Victòria palafollenca contra l’Aro

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Victòria palafollenca contra l’Aro

L’amateur ha recuperat el bon ritme. En el partit disputat aquest cap de setmana els ha permès sumar tres punts i escalar posicions després de la victòria per golejada 0 a 3.

Els palafollencs encetaven marcador al minut 11. S’avançava Nikolov amb el primer del  Palafolls. La primera part, però es tancava 0 a 1, un resultat que es mantenia fins ben entrat el segon temps. Lorenzo Hernández feia el segon al minut 77 i Jose Maria Bueno rematava el tercer a pocs minuts del xiulet final amb el que se sentenciava la victòria palafollenca contra l’Aro.

Els de Jose Cáceres pugen fins la desena posició i en la propera jornada s’enfrontaran contra el Roses, que el precedeix a la taula.

El Palafolls B només ha sumat un punt després d’empatar contra el Tossa a 2. El resultat d’aquest cap de setmana, però, no el fa perdre la bona posició a la classificació: són tercers. El primer el feia el Tossa i tancaven la primera part desfavorable pel Palafolls. El segon temps, però, començava amb un gol de Jaume Parera amb el que empataven a 1. Els del Tossa feien el segon a pocs minuts del temps afegit, però Ivan Roman reaccionava i aconseguia el segon del Palafolls amb el que es tancava l’empat. Aquest cap de setmana s’enfrontaran contra l’Hostalric, que és segon.

El Juvenil A ha perdut contra l’Hostalric de la seva categoria 1 a 2. El marcador es va mantenir inalterable fins ben entrada la segona part, quan al minut 77 Eric Aguilar reaccionava i feia el primer i únic dels palafollencs, però els de l’Hostalric en tres minuts capgiraven el marcador amb els dos gols de la derrota.

Són onzens i la propera jornada s’enfrontaran contra el Farners.

Per últim el Juvenil B ha perdut 2 a 4 amb el La Salle. No sumen cap punt i continuen últims. Aquest cap de setmana jugaran amb el Vilabrareix.