radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat Un barceloní tornarà a córrer la Marató per aconseguir fons per la protectora de PLF

Un barceloní tornarà a córrer la Marató per aconseguir fons per la protectora de PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 961 0
Associació Amics dels Animals de Palafolls

Associació Amics dels Animals de Palafolls

En Jordi Puig és de Barcelona i és voluntari de la protectora d’animals de Palafolls i correrà la Marató de BCN per recollir fons per l’Associació Amics dels Animals. Enguany repeteix el repte que ja s’havia proposat fa dos anys, quan també va participar a la competició esportiva d’una manera solidària, per aconseguir ajuda econòmica per la Protectora.

Actualment, hi ha una 40a de gossos i una 20a de gats a l’espera de trobar una família que els adopti. Les voluntàries de la protectora s’encarreguen d’acollir-los,cuidar-los i donar-los aliments i tractaments veterinaris, ja que molts d’ells arriben en mal estat a la protectora.  Tot plegat suposa una gran quantitat de diners, pel que en Jordi Puig ha decidit tornar a repetir el repte amb l’objectiu d’aconseguir mil euros per l’associació dels animals.

Així, per donar un cop de mà a la protectora, ha decidit córrer els 42 km de la Marató de Barcelona el proper 12 de març. Aquesta tarda, al web per participar-hi, hi havia 194 euros recaptats gràcies a 13 donatius. Fa dos anys, es va aconseguir superar l’objectiu de 1.000 euros, la xifra, però és orientativa, no es tracta d’un topall màxim.

Els diners que s’aconsegueixin es destinaran a la protectora per cobrir les despeses veterinàries i alimentàries. Per aconseguir l’objectiu falten encara 806 euros, pel que el corredor ha insistit en què tota ajuda és important, per petita que sigui.