radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports Tres pòdiums femenins per Palafolls en el Cros Maresmenc

Tres pòdiums femenins per Palafolls en el Cros Maresmenc

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0
Sortida del Circuit de Cros Maresmenc de Pineda, l'última prova. Gesport

Sortida del Circuit de Cros Maresmenc de Pineda, l’última prova. Gesport

El club d’atletisme del municipi s’ha endut dues plates i un bronze en la classificació final del Circuit Maresmenc de Cros, segons els resultats provisionals de Gesport. Són Mar Paez en la categoria de Pre-Benjamí femení, on ha quedat segona, Núria Escudero, plata també en l’Aleví Femení, i Ainhoa Fitó, bronze en aquesta mateixa categoria.

Aquest dissabte passat s’ha posat punt i final al Circuit Maresmenc de Cros amb l’última prova a Pineda.  Segons dades de l’organització hi han participat vora 400 atletes. Els tres primers classificats de la cursa en la categoria general masculina ha sigut Edgar Sumskis, seguit de John Galindo i Pablo García. Les tres corredores en la general femenina han sigut Irene Soto, Esther Cruz i Irene Melina.

Pel que fa als atletes palafollencs, l’Eric Parra ha quedat segon en la categoria de pre-benjamí masculí en la prova de Pineda, Ainhoa Fitó també segona en l’aleví femení seguida de Núria Escudero. Totes dues, a més, han pujat al podi general de la competició.

En la classificació final del Circuit Maresmenc de Cros d’enguany hi ha participat 17 corredors palafollencs, dels quals només tres  han pujat al podi. Han sigut tres noies, Mar Paez, Núria Escudero i Ainhoa Fitó. En la categoria masculina, Palafolls no ha aconseguit cap medalla. Jordi Paez, ha quedat quart en Veterà Masculí. En l’Open Masculí, no hi havia participació palafollenca i en el femení, Vanessa Mateos ha quedat sisena.

Amb aquesta prova s’arriba al final del Circuit Maresmenc de cros que va començar el passat octubre a Santa Susanna i que ha comptat amb proves puntuables a Arenys, Mataró, Malgrat, Alella, Canet, Palafolls, Calella i aquesta darrera a Pineda.