radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat El Molí d’en Puigvert celebra el segon Fora d’Estocs

El Molí d’en Puigvert celebra el segon Fora d’Estocs

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 394 0

fora estocsLa fundació que treballa per la inserció laboral de persones amb trastorns de salut mental torna a organitzar la segona fira solidària per liquidar estocs.  Aquest divendres entre les 10 i les 3 del migdia la fundació posa a la venta un seguit de productes a preus atractius des de roba fins a mobles, decoració, complements i fins i tot aliments a partir d’1€.

L’estiu passat es va organitzar la primera jornada solidària que respecte aquesta  ha incorporat alguns canvis. Tenint en compte la gran afluència de gent que hi va haver en la primera edició, el gerent de la Fundació, Miquel Àngel Ruiz, manté que han ampliat el ventall de productes a la venta. Aprofitant, doncs, que la Fundació també treballa en l’agricultura, s’hi poden trobar productes de l’horta, com ara mongeta del ganxet, i també obres d’art fetes pels mateixos usuaris.

Els articles són excedents del programa Cosir & Estrenar, amb el que treballa amb la roba que reben dels fabricants amb algunes tares, s’arregla i s’elabora una caixa sorpresa de 3, 5 o 10 peces que s’empaqueta en una capsa sorpresa. És una fira solidària, pel que els diners que es recaptin avui serviran per mantenir el projecte.

En el segon Fora Estocs hi estan treballant una vintena de persones. La quantitat de públic que va acostar-se a la primera edició els ha fet replantejar el format i l’organització, pel que en l’edició d’avui hi ha incorporat millores. Hi ha un circuit d’entrada per tal que l’entrada sigui esglaonada i evitar aglomeracions, s’amplia a 3 els punts de venta i no 1 com en la primera edició i també hi ha servei de bar, a més d’haver ampliat el ventall de productes a la venta.