radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Societat S’ajorna el tall elèctric

S’ajorna el tall elèctric

COMPARTEIX-HO
, / 619 0

Endesa havia previst treballs de manteniment pel que anunciava que tallaria el subministrament elèctric al centre de Palafolls. Finalment, però, segons ha informat la companyia a l’emissora, la interrupció no s’ha produït pel mal temps. Havia d’afectar a quatre cèntrics carrers: el camí Sant Genís, la Rambla les Ferreries, el carrer Jacint Verdaguer i la Plaça Major.

Estava previst que es produís durant tot el matí, des de les 8.45 fins les 12.45 per treballs a la xarxa. S’han ajornat els treballs, però encara no hi ha data.

Segons Endesa, correspon a tasques de manteniment de les instal·lacions i que tornaran a avisar quan es planifiqui el tall. Per a qualsevol incidència es pot contactar directament amb l’empresa al telèfon 800 760 706.