radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat PLF, sense incidents greus pel fred

PLF, sense incidents greus pel fred

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 584 0

Les temperatures registrades aquesta passada nit han tocat fons, la mínima a Palafolls ha sigut de 4 graus negatius i la màxima no arribava a 1 grau sota zero. Segons ha informat la Policia Local, però ,no hi ha hagut greus incidències per les gelades.

Només han hagut d’actuar davant l’escola les Ferreries per una placa de gel que ocupava el pas de vianants i la vorera. La mateixa policia ha explicat que ahir no es va desactivar el rec, pel que s’ha escampat sal en aquest punt. Ara el regadiu ja s’ha suspès, pel que esperen que demà no hi hagi incidències i no es tornarà a activar fins passats 3 dies, un cop hagi passat l’onada de fred siberià.

Meteocat

Meteocat

L’Ajuntament s’ha abastit amb 2 tones de sal per afrontar les possibles gelades que podrien produir per la caiguda de temperatures, sobretot a les zones més ombrívoles del municipi, com Ciutat Jardí, Sant Genís o la Passera de Sant Lluís.

 

El consistori palafollenc s’ha coordinat amb la brigada municipal, la Policia Local i Protecció Civil per extremar les precaucions per possibles incidències, sobretot ocasionades per glaçades a les vies que poden ser un perill tant per  conductors com per vianants. Des d’ahir està activat el pla PROCICAT per la forta baixada de temperatures fins demà passat.

A Palafolls s’espera que les temperatures mínimes oscil·lin entre els 6 graus negatius i 1 grau positiu i que les màximes com a molt s’enfilin fins als 8 graus.