radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Gossos policia per lluitar contra el tràfic i consum de drogues

Gossos policia per lluitar contra el tràfic i consum de drogues

COMPARTEIX-HO
, / 702 0

Malgrat de Mar ha desplegat un nou dispositiu per lluitar contra la droga. Es tracta de la unitat K9 de la Policia Local, que bàsicament es caracteritza per estar formada per gossos ensinistrats en la detecció d’estupefaents.

Unitat Canina de la Policia Local de Malgrat de Mar

Unitat Canina de la Policia Local de Malgrat de Mar

Aquests gossos policia patrullaran al costat de dos agents. Ho faran en barris i al voltant de locals on s’hi ha detectat que es trafica i consumeix drogues. Segons el Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, la unitat també vigilarà la zona de l’institut Ramon Turró i l’estació de trens. Joaquim Martínez ha manifestat que la mesura s’ha posat en marxa per donar resposta als llocs “més susceptibles de treballar la seguretat ciutadana i les infraccions administratives”.

A més, la unitat K9 estarà operativa a demanda de les necessitats dels diferents departaments de la policia. També farà acte de presència durant les nits del cap de setmana, a la zona d’oci del Passeig Marítim del municipi.