radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports Malgrat estrena el primer circuit d’orientació permanent amb una cursa

Malgrat estrena el primer circuit d’orientació permanent amb una cursa

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 680 0

La 1a Cursa d’orientació ha inaugurat aquest diumenge el circuit permanent de Malgrat de Mar. Ha sortit a les 9 del matí del Parc de Francesc Macià i és el primer recorregut d’orientació permanent a la comarca.

L’ha organitzat el Grup Excursionista de Malgrat que ha servit per estrenar la ruta.  A les 10 han sortit els primers corredors que han estrenat el circuit. Es tracta d’un recorregut limitat i en què els participants porten un mapa per guiar-se i trobar els controls i les fites fixades.

L’objectiu és aconseguir les pinces acreditatives de cada fita, que demostren que s’hi ha arribat. Les persones no iniciades en el món de la orientació poden tenir així un primer contacte i aprendre aquesta modalitat esportiva. Alhora és una activitat de lleure en família apte per a tots els públics.

El nivell de dificultat i el ritme el decideix cadascú, ja que no només es posa a prova la resistència física, sinó també la capacitat de concentració i orientació. Alhora que expliquen que foment el respecte per la natura. El circuit inclou zona urbana i forestal i el treball de camp i disseny l’ha realitzat el Grup Excursionista juntament amb l’Ajuntament.

Aquest ha sigut també un diumenge esportiu a Blanes amb la cursa Mar i Murtra que ha reunit 925 corredors després d’ampliar el límit d’inscripcions, que enguany ha presentat, per tercera edició consecutiva, dues modalitats: la tradicional mitja marató de 20 km i una més curta i assequible per a tothom de 10 km a peu pla.

 

Cursa Mar i Murtra 2017. Marc Romero

Cursa Mar i Murtra 2017. Marc Romero

Cursa Mar i Murtra 2017. Marc Romero

Cursa Mar i Murtra 2017. Marc Romero