radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
La Puput premiarà als millors pessebristes
, / 581 0 0

La Puput premiarà als millors pessebristes

COMPARTEIX-HO
Home Cultura La Puput premiarà als millors pessebristes

És el quart any consecutiu que la Puput organitza el concurs de pessebres i enguany hi ha hagut fins a 12 participants. Durant les festes de Nadal, el jurat, format per membres de la Puput, ha visitat les cases dels inscrits per valorar-los i dictar el veredicte aquest dissabte.

Serà demà passat quan es farà l’entrega de premis als 3 primers classificats, la resta de participants rebrà també un reconeixement per la feinada d’elaborar un pessebre. La Biblioteca Enric Miralles acollirà l’acte a les 12 del migdia.

La Puput parla ja d’un concurs consolidat entre els palafollencs, en una edició en què ha crescut l’originalitat dels muntatges i les dimensions, més grans que en edicions passades. Ho explica en David Alenyà, membre de la Puput.

L’entitat es mostra contenta per la qualitat dels pessebres d’enguany i per la dedicació dels participants. El jurat té diversos aspectes en compte, a partir dels quals han sortit els tres guanyadors que no es revelaran fins el dissabte.

Entre els 12 pessebres que han valorat n’hi havia fets dins un armari,  amb Playmobil i d’altres amb figures mecanitzades. Les muntanyes de suro i la il·luminació no hi han faltat.