radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Obres per reparar una fuga d’aigua a St Lluís

Obres per reparar una fuga d’aigua a St Lluís

COMPARTEIX-HO
, / 560 0

Des de bon matí, l’empresa Sorea manté tallat el subministrament d’aigua en una part del barri de St Lluís.

Segons fonts de la companyia es tracta d’una intervenció per reparar un tram de canonada afectada per una fuga. No obstant, el tram de la canonada afectat no està detectat, pel que primer els operaris buscaran on és la fuga per procedir a substituir la part malmesa, per tal d’evitar més fugues en aquest tram.

El tall s’allargarà fins que es pugui solucionar l’afectació a la xarxa. En la planificació feta per Sorea es preveu que com a molt tarda a les 5 de la tarda es podrà fer la restauració del servei a la zona afectada, bàsicament al carrer St. Lluís i al Passatge Lleida.