radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat Tret de sortida al Juga Juga

Tret de sortida al Juga Juga

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 929 0

Avui ha comença el casal de Nada, Juga Juga, que pretén omplir el buit que ha deixat les classes amb l’arribada de les vacances.

Aquest matí un centenar de nens i nenes ja havien passat pel Palauet on hi ha diversos inflables i espais de jocs. El preu és el mateix que els altres anys, 3 euros al dia i de nou es torna a fer en un doble escenari.

Juga Juga 2016

Juga Juga 2016

Juga Juga 2016

Juga Juga 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Els més grans, de 6 a 12 anys, tenen diverses activitats al Palauet amb inflables i un camp de futbol 3. Aquest matí pel palauet han passat els nens i nenes que han recorregut les diverses activitats de l’espai.  Hi ha diversitat d’opinions sobre quina prefereixen, però tots coincideixen amb què no troben a faltar l’escola. Si més no, de moment.

Els més petits, de 3 a  6 anys tenen l’espai del gimnàs de l’escola Mas Prats on tenen tallers i activitats que s’adeqüen als més petits.

Els dos espais s’han omplert amb els xisclets d’entusiasme dels nens que corretejaven d’un inflable a l’altre després de deslliurar-se dels pares o avis per trobar-se amb amics de l’escola.

L’activitat es farà durant 7 dies.  Ha començat avui fins el 30 de desembre i del 2 al 4 de gener matí i tarda. Des de dos quarts d’11 a dos quarts de dues i a les tardes de 4 a 8 del vespre. Les activitats les supervisen monitors i per participar-hi cal comprar les entrades directament a l’entrada dels dos recintes i serveix durant tot el dia. El Juga Juga pretén ocupar l’espai de forma lúdica als nens i nenes durant els dies laborables de les Festes de Nadal.