radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Clàssica, èxits dels 80, gospel i sardanes al Concert de Sant Esteve
, / 476 0 0

Clàssica, èxits dels 80, gospel i sardanes al Concert de Sant Esteve

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Clàssica, èxits dels 80, gospel i sardanes al Concert de Sant Esteve

Aquests han sigut dies intensos per l’escola de Música i Dansa del municipi, que donava la benvinguda al Nadal amb l’agenda plena.  Després de les audicions de piano i les jornades de portes obertes a les classes de dansa amb les que encetaven la setmana, van continuar l’activitat, com ja és habitual, posant música al Nadal.

L’EMMID ha post punt i final a les activitats nadalenques ahir, amb el tradicional concert de Sant Esteve amb un casal d’avis ple. El concert es va dividir en dues parts segons la temàtica. Una més clàssica  i l’altre amb temes que evocaven a un retorn als anys 80 on van interpretar cançons de Michael Jackson i Bon Jovi o el conegut Eye of the Tiger de Survivor, entre d’altres.  També han tocat per primera vegada un tema de góspel: I Will Follow Him, un tema de la coneguda pel·lícula Sister Act.

El concert també va comptar amb una sardana: Girona 1808, que van tocar els membres de la Cobla.

El concert es va tancar amb la Marxa Radetzky que va dirigir el bateria de la banda, Pau Ribas, i que el  va seguir un conjunt de nadales.

Just després de l’actuació es va presentar el llibre “Cases amb eixida i hort” del palafollenc Xavier Salicrú, un dels volums que obsequia aquest any l’Ajuntament.

El dijous passat era el torn de la Coral Palatiolo que va interpretar el ja tradicional Concert de Nadal a l’església de Santa Maria de Palafolls i la Cercavila de Nadales que sortia el divendres per fer un recorregut pel centre de Palafolls.