radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Societat El calendari de l’ACEP tornarà a promocionar el comerç local

El calendari de l’ACEP tornarà a promocionar el comerç local

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 596 0

Un any més, i ja és el 4t, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, juntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del municipi i el suport de la Diputació de Barcelona preparen un nou calendari de paret pel 2017 per impulsar el petit comerciant palafollenc.

Estarà il·lustrat amb fotografies relacionades amb el teixit comercial del municipi. Així, els protagonistes són els mateixos associats, però també els seus clients. Enguany, amb la voluntat d’impulsar tant les visites a les pàgines web dels comerços, així com també físicament en els locals, s’ha inclòs una novetat amb la que es vol també fer l’experiència més interactiva. Ho explica la Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica.

Així, el calendari s’enllaça amb promocions i concursos que es fan des de les pagines web dels comerciants. També inclou informació de diverses activitats que es fan des de l’Ajuntament.

El contingut exacte, però, no s’ha revelat encara per mantenir la sorpresa del nou calendari.  El que sí que avança González és que es transmetrà, a través de cada fotografia, la proximitat del comerç local.

Se n’han imprès 3.000 exemplars que es repartiran entre la clientela dels comerciants palafollencs. Serà a partir de la setmana que ve quan totes les botigues de l’associació tindran els calendaris, que es regalaran fins a exhaurir existències.

Per aconseguir-lo cal, però, retallar una butlleta que hi ha dins l’agenda de les activitats de desembre i presentar-la al comerç per rebre el calendari 2017 de l’ACEP.