radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » El Teatre de Blanes homenatja a Josep Pla

El Teatre de Blanes homenatja a Josep Pla

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1092 0

El grup blanenc “lletraminúscula”, amb guió original d’Elisa Sola, directora de l’Oficina de Català de Blanes, ha presentat aquest dimecres a la nit l’espectacle sota el nom “Llegir Pla”. L’acte ha consistit en fer un recorregut per la vida i també obra de l’escriptor i periodista Josep Pla a partir de la lectura.

L’acte que s’ha fet al Teatre de Blanes ha comptat amb una veu narradora, acompanyada de tres lectores i d’una ombra que aportava alguns dels detalls més íntims de la vida de Josep Pla amb una sala gairebé plena.

Públic al "Llegir Pla" al Teatre de Blanes / Aj. Blanes

Públic al “Llegir Pla” al Teatre de Blanes / Aitor Roger

"Llegir Pla" al Teatre Blanes / Aj. Blanes

“Llegir Pla” al Teatre Blanes / Aitor Roger

Entre el públic hi ha assistit una important representació de la vida cultural blanenca així com també la directora de la Fundació Josep Pla, Anna Aguiló, el catedràdic d’Humanitats de La universitat Pompeu Fabra i també representants polítics.

“Llegir Pla” és la nova proposta del grup cultural blanenc lletraminúscula que es va allargar durant una hora i mitja, però abans que comencés l’espectacle es va lligar amb l’anterior acte del grup que s’havia dedicat a Walt Whitman.

Josep Pla va ser un reconegut escriptor i periodista que amb els seus articles, cròniques i reportatges socials constitueix un testimoni exemplar de la història de la primera meitat del segle XX.