radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » La Fundació Champagnat es queda amb l’escola Sant Pere Chanel

La Fundació Champagnat es queda amb l’escola Sant Pere Chanel

COMPARTEIX-HO
, / 1685 0

 L’escola Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar canvia de titulars. Una decisió que s’ha estat gestant des del passat mes d’abril a iniciativa dels encara responsables del centre, els Pares Maristes. L’acord es va oficialitzar tot just aquest 18 de novembre.

Així doncs, a partir del mes de juny serà la Fundació Champagnat -en mans dels Germans Maristes- qui s’encarregarà de la gestió del col·legi. D’aquesta manera s’assegura el caràcter marista i d’escola cristiana del centre Sant Pere Chanel ja que ambdues congregacions tenen un origen comú, vinculació i col·laboració en molts països, i una missió comuna al servei de l’educació dels infants i joves.

 A més, des de l’escola s’ha assenyalat que la previsió inicial és que es mantingui la mateixa línia educativa i l’actual professorat.

Amb aquesta incorporació, ja són 10 les escoles que formen part de la xarxa dels Germans Maristes a Catalunya.