radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Malgrat encendrà els llums de Nadal el 3 de desembre
, / 652 0 0

Malgrat encendrà els llums de Nadal el 3 de desembre

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Malgrat encendrà els llums de Nadal el 3 de desembre

A gairebé un mes per Nadal els municipis comencen a preparar l’enllumenat que decorarà els carrers fins a principis de gener.

En el cas de Malgrat de Mar ja s’han començat a col·locar els llums i ja hi ha data per l’encesa: serà d’aquí poc més de dues setmanes, el dissabte 3 de desembre. A banda de la tradicional encesa de llums també es projectarà un vídeo mapping a la façana de l’Església Parroquial de Sant Nicolau. El vídeo mapping consisteix en projectar imatges sobre façanes d’edificis, amb el que s’aconsegueix un efecte d’animació tridimensional gràcies al moviment de diversos tipus d’il·luminació.

Segons Malgrat Turisme, la projecció, que tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda, s’acompanyarà de música,  durarà uns 10 minuts i inclourà imatges relacionades amb el Nadal i el comerç de proximitat. Just després de la projecció, hi haurà una xocolatada per tots els assistents organitzat per l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar.

El vídeo mapping, segons informa l’Ajuntament, té un cost de poc més de 4.000 euros. Des de la regidoria de Turisme s’assegura que la innovació busca que “hi assisteixi molta gent per impulsar el comerç local” i les ventes del municipi.

L’enllumenat de Nadal ja es va començar a instal·lar la setmana passada i es preveu enllestir-ho en els propers dies. El cost total de la il·luminació, que assumeix el consistori malgratenc, s’enfila fins als 30.000 euros. Entre el 3 i el 6 de gener, en total estaran encesos durant 164 hores.