radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Blanes i Lloret homenatgen l’escriptora finalista del Premi Planeta 2016
, / 680 0 0

Blanes i Lloret homenatgen l’escriptora finalista del Premi Planeta 2016

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Blanes i Lloret homenatgen l’escriptora finalista del Premi Planeta 2016

Fa unes setmanes us ho explicavem a Ràdio Palafolls. La blanenca Alba Saskia Rivas, de 25 anys, i resident a Lloret, va quedar entre els finalistes amb la novel·la “Con un par de alas”, en una edició que batia rècord de participació amb 552 novel·les.  Els dos municipis veïns es van unir en l’acte de reconeixement que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’ajuntament blanenc.

El reconeixement destacava el mèrit de la jove de formar part dels 10 finalistes, d’haver destacat entre la resta d’aspirants, la majoria filòlegs i fins i tot autors consagrats en el món de la literatura, i per haver-la escrit en només 15 dies.

L’acte, encapçalat per l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la regidora de l’Ajuntament de Lloret, Lluïsa Baltrons, va servir també per posar sobre la taula les relacions entre els dos municipis i els nexes d’unió que ja comparteixen com el Teatre i el Carnaval de la Costa Brava Sud o el conveni del Concurs Internacional de Focs d’Artifici on els guanyadors del festival de Blanes ofereixen l’espectacle durant la Festa Major de Lloret.

Alba Saskia Rivas pateix sordesa des dels  13 anys  causat per una estranya malaltia degenerativa: a Espanya només hi ha dos casos i una vuitantena a tot el món.