radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
L’ACEP organitza la primera festa dels comerciants aquest diumenge
, / 953 0 0

L’ACEP organitza la primera festa dels comerciants aquest diumenge

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat L’ACEP organitza la primera festa dels comerciants aquest diumenge

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls organitza la primera Festa del Comerç aquest diumenge al matí a la plaça de les Valls d’Ax des de les 10 fins les 2.

La intenció és promocionar el comerç local amb diverses activitats a la plaça on hi haurà diverses botigues.

Entre les activitats  hi haurà una representació de les cuineres de Sils, que faran un taller de fer bunyols pels assistents i que després estaran a la venta a un preu simbòlic d’1 euro, amb el que s’aconseguirà un ticket descompte per gastar als establiments.

També s’hi podrà trobar un simulador 3D d’un Ferrari, animació infantil, tallers de maquillatge i es farà la tercera desfilada de moda que entre les novetats es potenciarà l’ambientació i la decoració amb catifa vermella i plantes cedides pels horticultors del poble.

Des dels comerços, destaquen també que la preparació de la festa de l’ACEP ha obert la possibilitat de mantenir el contacte entre els comerciants i de guanyar sinèrgies.

L’esdeveniment s’ha construït després de moltes converses i a partir del que cada establiment, dins de la seva especialització. Són declaracions de Sandra Alcaraz, de l’Angelot.

A més, la festa és el tret de sortida a una nova campanya de promoció de l’ACEP per promocionar els comerços. Els que es gastin més de 50€ als establiments associats, aconseguiran vals descompte de 5€ per gastar a les botigues que en son membres. A més, no es descarta que després d’aquesta primera edició es continuï amb l’esdeveniment de cara a l’any que ve.