radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Comencen les obres de la rotonda de Can Palomeres de Malgrat
, / 1005 0 0

Comencen les obres de la rotonda de Can Palomeres de Malgrat

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Comencen les obres de la rotonda de Can Palomeres de Malgrat

Malgrat de Mar preveu començar aquest dimecres dia 2 de novembre les obres d’ampliació de la rotonda de Can Palomeres, a l’avinguda de la Costa Brava. Els treballs està previst que s’executin en més de quatre mesos i comportarà diverses restriccions al trànsit de vehicles. En aquest sentit, des de la Policia Local s’ha indicat que es tallarà l’accés al tram de Països Catalans -comprès entre els carrers de Joan Maragall i l’avinguda de la Costa Brava. Se senyalitzarà la ruta alternativa per sortir del municipi a la N-II. La policia ha subratllat que només hi podran entrar els veïns.

També es restringirà l’entrada de vehicles de l’avinguda de la Costa Brava a l’avinguda dels Països Catalans.

Els dos sentits de circulació de l’avinguda Costa Brava es mantindran. Tot i que en moments puntuals hi pot haver alguna modificació.

Els treballs d’ampliació de la rotonda de Can Palomeres costen més de 200.000 euros i consisteixen fer-la el doble de gran del que és actualment. A més, es crearan noves illetes per a la regulació del trànsit de vehicles. Les obres inclouen la remodelació de les xarxes de clavegueram i de l’enllumenat públic. La rotonda tindrà dos carrils de 4 metres d’amplada i facilitarà la mobilitat del principal accés al municipi, segons s’ha assegurat des de l’ajuntament de Malgrat de Mar.