radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Un grup de senglars s’acosta fins al port de Blanes

Un grup de senglars s’acosta fins al port de Blanes

Comarcal General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1713 0

 

img_0370

Senglars al port de Blanes.

Dijous de la passada setmana es va viure un fet inusual, quan 3 porcs senglars van baixar de les muntanyes i es van passejar per les instal·lacions del port de Blanes. Un cop donat l’avís,  s’hi van desplaçar dos patrulles de la policia i una quadrilla de caçadors que van abatre els tres animals abans que poguessin escapar-se cap al centre de la vila.

No és la primavera vegada que els senglars s’acosten als nuclis urbans i fins a primera línia de mar. A Pineda aquests animals van arribar al passeig de mar i van destrossar part de la zona verda. A Sta Susanna  un grup d’una 20a de senglars van ocupar un parc central de la vila.

El nostre municipi també ha tingut episodis on els senglars han arriba a les zones habitades. Episodis que s’han centrat a St Genís, on aquest animals han fet malbé collites i han arribat a tocar de zones residencials.

Els exemplars vistos a Blanes van acabar abatuts.

D’altra banda, Blanes va patir els efectes del temporal de mar de finals de la setmana passada. No va ser tant evident com en d’altres ocasions.

La mala mar va arrossegar la sorra i va arribar dipositar-la en diferents zones del passeig de mar o al passeig de s’Abanell.

Aquestes afectacions han estat resoltes pels operaris dels serveis de neteja de la ciutat.

El mal estat de la mar també va obligar a tallar l’accès a Sa Palomera.