radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
L’ACEP prepara la primera Festa del Comerç pel novembre
, / 1280 0 0

L’ACEP prepara la primera Festa del Comerç pel novembre

COMPARTEIX-HO
Home Economia L’ACEP prepara la primera Festa del Comerç pel novembre

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls està enllestint el que serà la primera Festa de l’ACEP, en la que es muntaran diferents activitats i accions de promoció del comerç local.

La previsió és que aquesta festa es faci el diumenge dia 6 al matí a la plaça de les Valls d’Ax.

La intenció és que hi hagi botigues representades a la plaça i també diferents activitats promogudes per alguns establiments locals.

En la programació d’actes hi destaquen la presència d’una representació de les cuineres de Sils, que ensenyaran a fer bunyols als assistents, que finalment podran comprar-ne. També hi haurà un simulador d’un Ferrari de carreres i es farà la tercera desfilada de moda gràcies a la unió de diferents botigues locals.

Relacionat amb la moda, es preveu fer un canvi radical de look a algun dels assistents a la festa  i les farmàcies locals oferiran serveis preventius amb la possibilitat de fer-se proves de tensió, entre d’altres.

Paral.lelament a aquesta festa, i durant tot el novembre l’ACEP engegarà una nova campanya de promoció. Aquells que es gastin més de 50€ en els comerços associats a l’entitat, s’aconseguirà vals de descompte de 5€ per gastar-se a locals membres de l’ACEP.