radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Som Tordera trenca el pacte de govern amb CiU a Tordera

Som Tordera trenca el pacte de govern amb CiU a Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 605 0

La coalició de Podem i ICV-EUiA abandona el pacte de govern amb CiU Tordera signat el juny de l’any passat, un cop passades les eleccions municipals. Ho ha anunciat la formació en un comunicat a través del seu compte de Facebook on anuncien la pèrdua de confiança amb els convergents. Segons el comunicat hi ha hagut falta de comunicació i incompliment d’alguns dels punts que recollia l’acord del 2015.

La decisió, que compta amb el recolzament de la majoria de l’assemblea, també és el resultat, diuen,  de diferències irreconciliables que posen en risc la solvència i l’estabilitat del consistori i que s’arrosseguen des de l’inici del mandat.

Però les discrepàncies no només són cap a l’equip de govern. Som Tordera, format per Podem i Iniciativa,  també té esquerdes internes i opinions diferents de la ruptura. Iniciativa lamenta  que Podem hagi tirat pel dret amb la publicació del comunicat que de moment no compta amb l’aprovació dels ecosocialistes i esperarà a demà per prendre una decisió després de reunir-se amb els militants en una assemblea, mentre que des  de Podem la decisió de marxar és ferma.