radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Mobilitat L’av Pau Casals es reobrirà al trànsit demà al vespre

L’av Pau Casals es reobrirà al trànsit demà al vespre

COMPARTEIX-HO
, / 751 0

Els operaris de Sorea continuen inspeccionant la zona afectada dissabte per la rebentada de la canonada principal que alimenta el dipòsit del nostre municipi per verificar que no hi ha més esquerdes o pèrdues d’aigua. Una tasca que amb les pluges de diumenge es van complicar.

De fet  els responsables de l’empresa estan pendents d’un raig d’aigua que emana de la zona afectada, tot i que  asseguren que no sembla fruit d’una avaria.

Sigui com sigui Sorea assegura que qualsevol reparació a l’estat actual no hauria d’afectar al subministrament d’aigua, o si més no, seria anunciada.

Sigui com sigui , la previsió és que demà es tornarà a pavimentar l’avinguda Pau Casals de PLF i que al vespre es pugui reobrir al trànsit rodat un cop assegurat l’asfalt de les diferents zones perforades o malmeses per l’aigua.

La prioritat serà reobrir aquesta artèria del nostre municipi, i un cop restablert aquest vial, es començarà a reparar l’afectació del carrer Girona, que restarà amb només un carril obert fins divendres, quan es preveu tenir a punt la pavimentació d’aquest segon carrer afectat al cap de setmana per la incidència a la canonada.