radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal La 4a fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes ven 4 de cada 10 vehicles

La 4a fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes ven 4 de cada 10 vehicles

COMPARTEIX-HO
, / 671 0

La fira ha consolidat l’èxit de les edicions anteriors amb un volum de ventes de vehicles que s’ha enfilat fins al 40%. Blanes ha acollit entre el divendres i el diumenge un total de 10 concessionaris, tres de nova incorporació,  amb més de 200 vehicles exposats i 21 marques.

Segons les empreses que hi han participat, l’increment en les ventes és significatiu en comparació amb l’any passat, quan es va arribar al 33% d’un total de 160 vehicles. Els concessionaris confien que es pugui sobrepassar el 40% aconseguit a la fira, ja que encara queden ventes per tancar després d’un primer preacord.

Tot i el balanç positiu que en fan els expositors, consideren que la pluja del dissabte va reduir el nombre de visitants de la jornada, que va tornar a remuntar el diumenge.

També hi havia, però, altres atractius complementaris a la fira. Per segon any consecutiu, l’esplanada del costat de l’antic pavelló s’ha destinat a la conducció gratuïta de Karts a càrrec del Karting Club Blanes.

El circuit  dirigit als nens i nenes d’entre 5 i 8 anys l’ha supervisat un monitor per garantir que el primer contacte amb la conducció es feia de manera segura i controlada. A prop de la zona també s’hi van instal·lar inflables.

El recinte de la fira del Vehicle d’Ocasió organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’Àrea de Promoció de la Ciutat, es va ubicar a l’esplanada del costat de l’antic pavelló, on va ocupar una superfície de 14 mil metres quadrats.