radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04-21:00
Home Medi Ambient El cicle “Palafolls pas a pas” reprèn la seva activitat aquest cap de setmana

El cicle “Palafolls pas a pas” reprèn la seva activitat aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 656 0

Ara que ja ha refrescat, aquest diumenge es reactiva el popular cicle de passejades “Palafolls pas a pas” després d’unes merescudes vacances.

La caminada que es proposa porta com a títol “Un viatge per tot el món sense moure’ns de Palafolls”.

L’objectiu d’aquesta activitat, que a banda de fomentar l’activitat física també té un rerefons de caràcter didàctic, és descobrir els orígens dels arbres, dels carrers, places i parcs del nostre municipi.

Les passejades posaran el punt i final al cicle d’enguany el proper 2 d’octubre, en una altra ruta que intentarà recrear un Palafolls en què les freixedes i les rouredes eren presents arreu. El tècnic de Medi Ambient de l’ajuntament de PLF, Oriol Bassa, ha donat més detalls sobre les dues sortides que queden.

La sortida serà diumenge a les 9 del matí, i el punt de trobada davant l’església de Santa Maria. Per participar-hi es recomana portar calçat còmode, aigua i esmorzar.

 

“Palafolls pas a pas” és un cicle de passejades que compta amb el tret diferencial de disposar d’un guia que des de la història i la natura aconsegueix transportar els qui s’hi apunten a un Palafolls diferent. Per inscriure’s a la caminada no cal inscripció perquè és gratuïta, però cal ser puntuals.