radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Economia L’Associació de Comerciants de Palafolls llença la promoció “Selfie comerç”

L’Associació de Comerciants de Palafolls llença la promoció “Selfie comerç”

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 768 0

 

L’ACEP ha llençat durant els mesos d’estiu una nova promoció anomenada “Selfie comerç” gràcies a la qual es pot guanyar un cap de setmana per a dues persones.ACEP PROMO ESTIU_2016 SELFIE COMERC

Per participar d’aquesta promoció i entrar en el concurs només cal fer-se un selfie a qualsevol dels establiments que formen part de l’ACEP amb el producte que s’ha comprat o el servei que s’ha consumit i enviar-la al correu electrònic info@cafedepalafolls.com. D’entre totes les fotografies, la que tingui més “m’agrada” serà la que guanyi el premi, que consisteix en un cap de setmana a les Cabanes als arbres, a Dosrius. Francesc Tresserras, president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, ens ho explica.

De moment hi ha un total de 12 fotografies participants i sembla que una va en capçalera amb gairebé un centenar de “M’agrada”. La majoria s’han fet al Cafè de Palafolls, tot i que també n’hi algunes a la botiga de moda d’homes l’Angelot o al Veterinari del poble.

Tots aquells que vulguin participar de la promoció per intentar endur-se el premi ho poden fer fins el proper 18 de setembre. Fins aquell dia també es pot seguir votant a través de Facebook i serà el dia 19 quan es faci el recompte i s’anunciï el guanyador.

Paral·lelament l’ACEP està preparant una nova promoció que sortirà a la campanya de Nadal.