radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Aturem la C-32 enterra la falta d’interès polític per salvar el Medi Ambient

Aturem la C-32 enterra la falta d’interès polític per salvar el Medi Ambient

COMPARTEIX-HO
, / 695 0

La plataforma ciutadana formada per entitats ecologistes de Blanes i Lloret reactiva la maquinària contra el projecte de perllongament de l’autopista C-32 i que, tal i com està previst, passarà pels paratges naturals que els ecologistes volen conservar.

El proper dissabte es farà un funeral simbòlic per representar el que consideren una falta d’interès polític per salvar el bosc, la mobilitat a la zona i la dignitat democràtica, fent referència al cas omís que han fet les autoritats del resultat de la consulta popular. Així ho explicava el portaveu de la plataforma Aturem la C-32, Jordi Gaitan.

Durant l’enterrament simbòlic, que recorrerà diferents carrers de Lloret, també es parlarà del recurs que la plataforma té previst presentar la setmana vinent contra el projecte de traçat que el Govern va aprovar definitivament el 27 de juliol.

De moment compten amb el suport d’onze entitats que s’han adherit al recurs, entre els quals hi ha associacions de veïns, partits polítics i hotels de la zona. Continuen oberts a seguir rebent suports mentre el recurs vagi fent el seu curs.