radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat vol conèixer l’opinió dels malgratencs sobre la festa major

L’Ajuntament de Malgrat vol conèixer l’opinió dels malgratencs sobre la festa major

COMPARTEIX-HO
, / 674 0

La Regidoria de Cultura de l’ajuntament de Malgrat de Mar va engegar el passat divendres un procés per conèixer l’opinió dels habitants del poble sobre els actes organitzats i el desenvolupament de la Festa Major de Sant Roc d’enguay, que va tenir lloc a mitjans d’agost.

Aquest és el segon any que es posa en marxa aquesta iniciativa per conèixer què en pensen els malgratencs i malgratenques sobre la organització de la festa. L’objectiu és arribar a saber quines són les activitats que més agraden i quines en troben a faltar per intentar que cada any la festa sigui millor i hi hagi actes del gust de tothom.

Per tots aquells que vulguin participar d’aquest procés ho poden fer a través d’un formulari en paper que es pot trobar a l’Ajuntament de Malgrat, al Centre Cívic, a la Biblioteca La Cooperativa o a l’Arxiu Municipal. El període de participació es tancarà el proper 16 de setembre.